Rebelul Kiseliov, suspendat până la finele sezonului

Vicepreşedintele FC Olimpia, Serghei Kiseliov, a fost descalificat până la finele sezonului şi amendat cu 10 000 de lei pentru gesturile obscene şi declaraţiile injurioase de după meciul dintre echipa pe care o conduce şi FC Milsami.

Decizia respectivă a fost luată de Comitetul de disciplină al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal. Astfel, Serghei Kiseliov nu va avea dreptul să stea pe banca tehnică a echipei sale şi nici să intre în vestiarul echipei la meciurile din campionat şi Cupa Moldovei.

Gesturile şi declaraţiile belicoase ale lui Kiseliov au bulversat lumea fotbalului moldovenesc. Mai mulţi preşedinţi de cluburi, antrenori, precum şi oameni de fotbal au condamnat acţiunile bălţeanului.

„Nu am procedat corect atunci când am făcut acele declaraţii, dar nu regret. De fapt, nu am fost sancţionat doar eu, ci fotbalul din Bălţi”, a declarat Kiseliov după ce şi-a aflat pedeapsa.

De menţionat că sancţiunea aplicată şi Kiseliov este cea mai dură din istoria fotbalului moldovenesc. Acesta are dreptul să facă apel la decizia Comitetului de disciplină, dar a spus că nu o va face. (V.H.)