Real şi Bayern caută răzbunare în faţa lui Lyon şi Inter

LIGA CAMPIONILOR // Săptămâna cea mare!

E vremea răzbunării. Astăzi şi mâine, optimile Ligii aduc faţă în faţă „rejucarea” a două dispute importante din sezonul trecut. Pentru Real Madrid şi Bayern München e ocazia perfectă de a se revanşa în faţa celor de la Lyon, respectiv Inter.

O „dublă” din optimi şi finala Ligii din sezonul trecut au fost „clonate” în actualul sezon. Real–Lyon e deja un clasic al Ligii, în afară de înfruntarea din optimile sezonului trecut, tranşată de francezi, cele două echipe înfruntându-se de încă patru ori, în faza grupelor. Prima manşă se joacă mâine la Lyon, tărâm tabu pentru spanioli, învinşi la precedentele trei deplasări. Lucrurile s-au mai schimbat faţă de sezonul trecut, în primul rând odată cu sosirea lui Mourinho. „The Special One” vrea să învingă nemesis-ul Realului şi să-şi facă echipă ca să treacă peste „coşmarul Europa”. „Galacticii” n-au mai ajuns în sferturi din sezonul 2003-2004!

Pentru Bayern, eşecul de anul trecut e şi mai dureros. Bavarezii au ocazia să se răzbune pentru că, de data aceasta, războiul se duce într-o dublă manşă. Prima, miercuri, chiar pe „Meazza”, unde Bayern e neînvinsă! În afară de finala din mai, de pe „Bernabeu”, decisă de cele două goluri ale lui Milito, Bayern şi Inter s-au mai întâlnit de patru ori, în două duble manşe. De fiecare dată, Bayern a învins în deplasare!

Rezultatele din sezonul trecut:

-Lyon – Real 1-0 (optimi, tur)

-Real – Lyon 1-1 (optimi, retur)

-Bayern – Inter 0-2 (finala)

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)