Real şi Barca se ceartă pentru Neymar, dar Chelsea vine cu 30 de mil. de euro!

Când vrea Roman Abramovici să ia un jucător nu se încurcă! A scos din bancă 30 de mil. de lire şi a plecat la cumpăraturi!

Barcelona şi Real Madrid se bat pe brazilianul Neymar, Santos cere aproximativ 45 de milioane de euro pe puştiul minune, dar Roman Abramovici le-a trimis o ofertă brazilienilor: 30 de milioane de euro pe loc pentru Neymar!

„Suntem mândri că Neymar este legat de cluburi mari din Europa. Bineînţeles că lui i-ar plăcea să joace în Europa. Pentru Neymar, la fel ca pentru orice alt jucător brazilian, ar fi un vis să evolueze la Real Madrid. E o onoare că fiul meu este legat de acest club, însă nu există nimic concret. Tot ceea ce ştim este din presă”, a declarat tatăl atacantului brazilian.

Întrebat cât „costă” fiul său, acesta a răspuns: „Nu avem niciun acord cu nimeni, astfel că echipa care vrea să-l achiziţioneze trebuie să plătească 45 de milioane de euro. Aceasta este clauza de reziliere stipulată de Santos”.

Neymar da Silva Santos Junior, în vârstă de 19 ani, evoluează din 2009 la echipa Santos, pentru care a marcat 27 de goluri în 64 de meciuri. El are cinci selecţii în naţionala Braziliei.

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)