Real, a treia victorie consecutivă după umilinţa de pe Nou Camp

Real Madrid şi-a revenit repede după şocul de pe „Nou Camp” (0-5 cu Barcelona). Elevii lui Mourinho au trecut de un hop în etapa trecută, când au reuşit să o învingă pe Valencia (2-0) pe „Bernabeu”, ambele goluri fiind înscrise de Cristiano Ronaldo.

Portughezul a „recidivat” împotriva Zaragozei, reuşind un gol de generic din lovitură liberă. Cristiano Ronaldo a lansat o rachetă cu 105 km/h către poarta lui Leo Franco! Portarul Zaragozei a rămas stană de piatră în faţa şutului imparabil al portughezului. Şutul lui Cristiano Ronaldo a fost cu doar 10 km/h pe oră inferior vitezei unui ghepard.

Realul s-a impus cu 3-1, în deplasare, celelalte goluri fiind reuşite de Ozil, Di Maria şi Fernandez (pentru gazde, din penalty).

Elevii lui Mourinho au ajuns la a treia victorie consecutivă după umilinţa suferită pe terenul marii rivale, câştigând partidele cu Valencia, Auxerre (în Liga Campionilor) şi Zaragoza.
Messi show pe „Camp Nou”!

FC Barcelona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), formaţia Real Sociedad, într-un meci din etapa a XV-a a campionatului spaniol. Golurile învingătorilor au fost marcate de Villa ‘9, Iniesta ’33, Messi ’47, ’87 şi Bojan ’90+1.
Leo Messi a strălucit din nou cu Real Sociedad şi a ţinut să precizeze: „Pare simplu, dar nu este!” „Am ajuns să practicăm acest joc după mulţi ani de muncă. Nu este chiar atât de uşor precum pare, însă ne bucurăm că am ajuns la un maxim de formă şi ne putem face jocul nostru obişnuit. Balonul de Aur? L-aş acorda şi lui Xavi, şi lui Iniesta”, a spus Messi, după ce Barcelona a dat un nou recital cu Sociedad.

Între timp, Barcelona mai bate nişte recorduri. Are 26 de goluri în ultimele patru partide. Guardiola nu a reuşit această cifra de când a preluat prima echipă. Mai mult, Barcelona nu a mai primit gol de şapte meciuri. Barcelona nu a mai primit gol de o lună. Nilmar de la Villarreal l-a bătut ultima oară pe Valdes, de atunci Barca a dat 28 de goluri.

Barcelona a dat 46 de goluri în 15 etape şi are o medie de 3.6 goluri pe meci. Barcelona lui Guardiola ameninţă recordul istoric deţinut de Realul lui Toshack din ’89-’90.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)