Reacţia FSB-ului la acuzaţiile oficialilor moldoveni legate de Laundromat

Ministerul Afacerilor Externe al Federaţiei Ruse a declarat pentru Reuters că autorităţile ruse sunt dispuse să colaboreze cu partea moldovenească pentru a rezolva toate problemele complexe legate de cazul „spălătoria rusească”. În acelaşi timp, reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei au spus reporterilor Reuters că nu pot comenta cazul adjunctului procurorului general Iurie Garaba.

Un reprezentant al Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei a menţionat că nu poate să comenteze cazul Garaba şi altele legate de „spălătoria rusească”. Reuters a solicitat informaţii despre acest caz de la Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) şi Procuratura Generală a Rusiei, însă nu a primit nici un răspuns.

În acelaşi timp, Ministerul Afacerilor Externe al Federaţiei Ruse a declarat că autorităţile ruse sunt dispuse să colaboreze cu partea moldovenească pentru a rezolva toate problemele complexe legate de cazul „spălătoria rusească”: „Confirmăm disponibilitatea noastră pentru o cooperare constructive cu partea moldovenească pentru a rezolva toate problemele complexe”.

Amintim că autorităţile moldoveneşti au acuzat serviciile secrete ruseşti de anihilarea probelor moldoveneşti în cazul „spălătoriei ruseşti”.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)