Răzvan Lucescu a dus naţionala în lumea a 5-a!

Statistici înfiorătoare: Moldova, Armenia şi Albania, mult peste România

După meciurile disputate până acum în preliminariile CE 2012, doar 11 echipe au mai puţine puncte decât România, din cele 51 de naţionale înscrise în campania de calificare! Şi asta nu e tot. Curând, România va coborî sub locul 50 în clasamentul FIFA!

Cine credea că un rezultat de egalitate cu Albania, pe teren propriu, este cea mai mare catastrofă posibilă pentru România s-a înşelat. Cifrele seci ale tuturor grupelor din preliminarii scot la iveală o altă dimensiune a situaţiei în care se află acum formaţia lui Răzvan Lucescu.

Muntenegru, culmea eficienţei

România are doar două puncte, cu patru mai puţin decât Moldova, de exemplu. Iar într-un clasament general format din toate naţionalele, România ar fi pe locul 40! Sub Azerbaidjan, Albania, Estonia, Macedonia, Georgia sau Lituania. După România, numai nume „grele”: Kazahstan, Andorra, Feroe, San Marino, Malta şi Liechtenstein!

Printre echipele care s-au descurcat până acum mai bine decât România se află şi Muntenegru, care există ca naţională doar de patru ani! Aceştia conduc Grupa G, cu 10 puncte, deşi au marcat doar trei goluri în patru meciuri! Marţi, Muntenegru a plecat neînvinsă de pe „Wembley”, reuşind un 0-0 în faţa Angliei.
(prosport.ro)