Radu Sârbu (ex-O-Zone) a semnat cu Ministry of Sound din Marea Britanie

Proiectele lui Radu Sârbu, printre care şi DJ Layla, au un succes nebun în afara graniţelor României. Numărul 1 în Rusia, Polonia, Bulgaria, Radu a semnat, în calitate de producător, cu peste 20 de ţări, care au început deja promovarea şi se mişcă rapid spre primele poziţii.

Proiectul DJ Layla a ajuns în Italia, Spania, Rusia, Bulgaria, Polonia, Luxemburg, Olanda, Israel. În Marea Britanie, Radu Sârbu a semnat cu Ministry of Sound, devenind astfel singurul producător român care face acest pas important pentru cariera artiştilor pe care îi promovează. Piesa Single Lady a intrat pe BBC Radio. „Luna asta am un promo tour în Rusia. La sfârşitul verii, voi lansa proiectul meu solo, Radu Sârbu (Wild Rose Project). Acum am făcut o piesă pentru Leonid Rudenko, un DJ foarte cunoscut”, ne-a spus Radu.

Cât despre fostul său coleg din trupa „O-Zone”, Arsenie, care a intrat într-un con de umbră, Radu spune că i-ar compune oricând o piesă, însă nu mai ţin legătura: „Aşa este viaţa. La un moment dat, legăturile se rup”.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)