Radu Rebeja ar putea schimba costumul cu treningul de antrenor

Vicepreşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF), Radu Rebeja, ar putea opta în viitor pentru activitatea de antrenor. Fostul căpitan al echipei naţionale, alături de alţi 22 de antrenori, a obţinut legitimaţia de antrenor de categoria „A”, omologată de UEFA.

Preşedintele FMF, Pavel Ciobanu, a declarat anterior că Radu Rebeja ar fi bun în calitate de conducător al forului moldovenesc de fotbal. Pe ultimul însă l-ar tenta şi o carieră de antrenor. Rebeja a spus că s-a obişnuit cu funcţia de vicepreşedinte, dar ar vrea să fie mai aproape de terenul de fotbal.

Secunzii lui Balint au devenit antrenori cu acte în regulă

Secunzii selecţionerului Gabi Balint au obţinut şi ei legitimaţiile de antrenori de categoria „A”.

Este vorba de foştii internaţionali Alexandru Curteianu, Ion Testimiţanu şi antrenorul de portari Adrian Bogdan. Cel mai probabil, cei trei vor continua studiile pentru a obţine licenţa de antrenor „PRO” care permite să antrenezi în orice ţară din Europa.

De menţionat că ceilalţi posesori ai licenţei UEFA, categoria „A”, sunt Vladimir Vusatîi, Serghei Belous, Ion Cobileanu, Vitalie Iaţco, Victor Mihailov, Nicolae Panu, Serghei Alexandrov, Oleg Fistican, Iurie Groşev, Andrei Martin, Igor Negrescu, Iurie Osipenco, Veaceslav Rusnac, Serghei Secu, Piotr Stoianov, Leonid Tcaci, Ghenadie Puşca, Ion Dragni şi Marian Ciobanu. (V.H.)