Putin, alături de Kim Jong-Il, pe o listă a personalităţilor care ar trebui să se retragă

Premierul rus, Vladimir Putin, a fost inclus într-o listă a personalităţilor publice cărora, în opinia ziarului „The Washington Post”, le-a venit timpul să se retragă din lumina reflectoarelor.

În lista potenţialilor „pensionari”, întocmită de publicaţia citată, figurează liderul nord-coreean Kim Jong-Il, miliardarul american Donald Trump, cântăreaţa Cher şi muzicianul Mick Jagger, solistul trupei „The Rolling Stones”.

„Actualul premier rus, Vladimir Putin, ex-preşedinte al Federaţiei Ruse, îndrăgeşte mult apariţiile publice. El ne-a arătat deja muşchii. Am văzut cum practică judo, cum vânează balene şi se plimbă pe un Harley Davidson. Poate că a venit timpul ca fostul ofiţer KGB, care a spus că represaliile staliniste pălesc în faţa bombardamentelor nucleare de la Hiroshima şi Nagasaki, să se retragă la binemeritata odihnă, la vila sa de vacanţă”, consideră jurnaliştii americani.

Liderul nord-coreean Kim Jong-Il ar fi trebuit în genere să se retragă de mult la un azil de bătrâni din Phenian. Generaţia tânără este pregătită să-i ia locul, consideră publicaţia.

De fapt, motiv pentru întocmirea acestei liste cu „celebrităţi enervante” a servit apariţia cântăreţei Cher, în vârstă de 64 de ani, într-un costum incredibil de „sumar”, mult mai potrivit pentru o fată tânără, la gala premiilor MTV, explică ziarul citat.

Pe această listă a ajuns şi tânăra actriţă Lindsay Lohan. „Are doar 24 de ani, dar a apărut mai mult în presa de scandal decât în recenzii la filmele sale”, constată „The Washington Post”, în dizgraţia căreia a căzut şi Paris Hilton, „celebră doar pentru faptul că e celebră”.

În vizorul publicaţiei sunt şi muzicienii Mick Jagger (67 de ani) şi Bob Dylan. Celui dintâi i se recomandă să-şi petreacă timpul liber într-un şezlong, în natură, şi să nu se pretindă un suporter zelos. (Agerpres)