PSG plănuieşte transferul secolului!

Conturile bancare ale şeicilor de la PSG par a ascunde sume cu un număr infinit de zerouri. După ce i-au convins pe Zlatan Ibrahimovici, Thiago Silva şi Lucas Moura să joace în Franţa, parizienii sunt aproape să de cea mai tare lovitură din istoria fotbalului.

Potrivit celor de la „Punto Pelota”, contractul lui Cristiano Ronaldo (27 de ani) se apropie de final, fiind scadent în 2015, iar madrilenii nu au făcut încă un anunţ oficial privind prelungirea înţelegerii. În cazul în care nu se va ajunge la un acord, primii care vor pune o ofertă uriaşă pe masă sunt chiar cei de la PSG.

 

În cazul în care Ronaldo va lăsa Spania pentru Franţa, pentru o sumă mai mare de 94 de milioane de euro, Realul se va orienta rapid şi ar putea să-l înlocuiască pe superstar cu Radamel Falcao (26 de ani, Atletico Madrid) şi Gareth Bale (23 de ani, Tottenham Hotspur).

REPROFILARE

 

Bolt nu glumeşte, chiar vrea să renunţe la atletism pentru fotbal

 

Atletul jamaican Usain Bolt, dublu campion olimpic în probele de 100, 200 şi 4×100 metri, a declarat că vrea să devină fotbalist după ce va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

„Îmi place să joc fotbal, am făcut-o în meciuri de caritate, şi după Jocurile Olimpice din 2016 vreau să-mi încerc şansa în acest sport”, a declarat Bolt în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Rio de Janeiro.

 

Sprinterul jamaican a vorbit şi de obiectivele pe care le are ca atlet pentru JO 2016: „Totul depinde de cum mă voi antrena în aceşti patru ani şi de câtă presiune va fi pe corpul meu. Dar nu sunt îngrijorat de acest lucru. Voi încerca să-mi apăr cele trei titluri olimpice câştigate la Londra. De asemenea, voi avea o discuţie cu antrenorul meu şi vom decide împreună dacă voi participa şi la săritura în lungime. Am mai discutat cu el despre acest lucru şi este îngrijorat de faptul că aş putea avea probleme la genunchi din cauza acestei probe”.

 

Usain Bolt, în vârstă de 26 de ani, îşi va sărbători cea de-a 30-a aniversare în ultima zi de concurs de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Jamaicanul, suporter declarat al echipei de fotbal Manchester United, a jucat în câteva meciuri caritabile.

 

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)