Procuratura și SPIA efectuează percheziții la Aeroportul Internațional Chisinău

Serviciul Protecție Internă şi Anticorupție (SPIA) al Ministerului Afacerilor Interne și angajații Procuraturii mun. Chișinău efectuează percheziții la Aeroportul Internațional Chișinău, a confirmat pentru JURNAL de Chișinău, Maria Vieru, șefa serviciului de presă al Procuraturii Generale. 

Maria Vieru nu a putut să ne spună dacă aceste acțiuni se desfășoară în cazul concesionării Aeroportului Internațional Chișinău. Purtătoarea de cuvânt a Procuraturii a menționat doar că va oferi detalii doar după finalizarea acțiunilor procesuale.

Președintele Comisiei parlamenare care investighează concesionarea aeroportului, Igor Munteanu, a solicitat, vineri, autorităților competente să întreprindă toate măsurile urgente pentru a asigura drepturile și interesele statului asupra bunului concesionat.

Totodată, Munteanu a criticat conducerea Procuraturii Generale, dar și a Centrului Național Anticoprupție (CNA) pentru că nu au întreprins nicio acțiune pentru a proteja drepturile și interesele statului. Deputatul a mai cerut reprezentanților Guvernului să se abțină de la comentarii, pe marginea acestui subiect, atât timp cât se desfășoară ancheta parlamentară.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)