Problema deşeurilor rămâne fără soluţie

Încă nu a fost găsit un teren pentru depozitarea deşeurilor din capitală: Locuitorii din Ţânţăreni, unde urma să fie dus gunoiul, se împotrivesc

Autorităţile încă nu au identificat un teren pentru depozitarea acestora. Viceprimarul Nistor Grozavu a anunţat astăzi, la şedinţei primăriei, că locuitorii din Ţânţăreni, unde urmau să fie acumulate acestea, se împotrivesc. „Ieri a avut loc adunarea din satul Ţânţăreni. Locuitorii au fost împotriva deschiderii acestui platou. Pe parcursul următoarelor zile rog să studiem orice posibilitate, orice alternativă care este posibilă. Indiferent de acest răspuns, cred că ei nu au închis toate porţile de negocieri”, a spus viceprimarul Nistor Grozavu, scrie jurnal.md.

Amintim că, acum două săptămâni, locuitorii comunei Bubuieci, mun. Chişinău, au ieşit din nou la protest. Disperaţi din cauza mirosului insuportabil care vine de la groapa de gunoi din apropierea localităţii, oamenii nu au permis, pentru câteva zile, camioanelor de la regia Autosalubritate să ducă gunoiul acolo.