Primul tabloid din Moldova, „apropo magazin”, a împlinit doi ani de la lansare

Sâmbătă, 16 aprilie, primul tabloid din Moldova „apropo magazin” a împlinit doi ani de la lansare. Printre cei care au salutat performanţele ziarului în ceas aniversar s-au numărat personalităţi din showbiz şi cititori care îl citesc de la primul număr.

„Am pornit ca din puşcă acum doi de ani, pe 16 aprilie, la puţin timp după evenimentele ce au marcat schimbarea regimului politic. Am fost convinşi, existau semnale că lumea e sătulă de politică şi vrea să citească şi altceva decât subiecte de acest gen. Nu am dat greş. Chiar dacă în această perioadă criza a afectat şi presa scrisă, „apropo” a fost singura publicaţie a cărui tiraj nu a înregistrat scăderi în ceea ce priveşte numărul de abonaţi. Mai mult, în ultima jumătate de an, am reuşit să dublăm numărul acestora.

Pe parcursul celor doi ani, ziarul a făcut schimbări majore la nivel de conţinut, egalând balanţa în ceea ce priveşte volumul de ştiri sociale şi de divertisment. Astfel, ziarul conţine mai multe informaţii de actualitate decât până acum, când interesul era îndreptat spre subiectele de monden”, declară Alina Matei, redactor-şef al publicaţiei, precizând că ziarul a reuşit să devină popular pentru că este un ziar complet, al clasei de mijloc, a cărei voce contează foarte multe în societate.

„apropo magazin” apare în fiecare joi, în 24 de pagini, şi are un tiraj de 23.200 de exemplare pe lună. „apropo magazin” te ţine la curent atât cu ştiri din actualitatea din R.M. şi internaţională, precum şi cu noutăţi din viaţa vedetelor.

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)