Primii şapte câştigători şi-au ridicat banii din safeul JURNALULUI de Chişinău

Câştigătorii primelor şapte etape ale concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie!” şi-au ridicat banii vineri, 10 iunie, la redacţia JURNALULUI. Aceştia s-au arătat mulţumiţi de premiile obţinute, spunând că vor continua să citească ziarul şi să participe la concursurile publicate în el. Printre câştigători sunt: Vlad Ciumac – 250 de lei, Ana Ciumac – 500 de lei, Angela Moraru – 250 de lei, Olesea Certan – 500 de lei, Mihai Melnic – 250 de lei, Ecaterina Chiperi – 500 de lei, Vladimir Pleşco – 250 de lei.

Vasile Ciobanu e al optulea câştigător al concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie!”

JURNAL l-a desemnat  pe Vasile Ciobanu,  din  Chişinău, câştigător al celei de-a opta etape a concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie”. Jurnalistul Vasile Ciobanu a spus că citeşte JURNALUL de la primele apariţii pe piaţa mediatică din Republica Moldova. Începe a citi JURNALUL cu editorialele lui Nicolae Negru şi Petru Bogatu, după care trece la poveştile Lidiei Bobână şi ale Ninei Neculce, apoi citeşte celelalte articole pe care le consideră la fel de importante.

Jurnalistul este de părerea că astfel de concursuri fac ziarul mai atractiv şi motivează cititorii să citească orice număr de la prima până la ultima pagină. Spune că-i place ziarul şi este la curent cu tot ce se întâmplă în republică, pentru că asta i-a fost meseria până la vârsta de pensionare. Vasile Ciobanu a expediat 40 de SMS-uri din 91 de mesaje transmise în total cu cuvântul-cheie COPIL şi astfel a intrat în posesia celor 500 de lei.

Ca să devii şi tu câştigător al concursului şi să intri în posesia celor 250 de lei puşi la bătaie în JURNALUL de vineri şi 500 de lei în cel de marţi, trebuie să trimiţi cât mai multe mesaje. Mai multe mesaje expediate, mai multe şanse de câştig.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)