Primarul de Sângera s-a sinucis pe scări, în fața casei sale

Primarul orașului Sangera, mun. Chișinău, a fost găsit mort în această dimineață. El s-ar fi împușcat în cap cu un pistol pe care îl deținea legal. Motivele care l-ar fi determinat să recurgă la acest gest nu se cunosc deocamdată. Vecinii săi spun că au fost alertați de strigătele mamei bărbatului, transmite protv.md.

Liuda Lungu, vecină: „Am auzit răcnetele mamei lui. Locuiește împreună cu el, într-o ogradă. Se auzeau bocete”. Maria Avram, vecină: „Duminica trecută l-am văzut, era foarte supărat. Ce a avut, cred că nici soției lui nu i-a spus”.

Porivit politiei, Mihai Lari, 55 de ani, s-ar fi împușcat în cap în această dimineață, chiar în fața casei sale. Verișor: „A fost găsit pe scări, ieșind din casă”. Rudele sunt îngrozite de cele întâmplate.

Constantin Cazacu, verișor: „Nu era el omul care să aibă așa tendință. Nepotul meu 0 zicea ieri: Bunica, el mergea pe stadion, vesel, se saluta cu copiii. Tot timpul a fost cu ochii pe noi, de mititei, la școală”.

Oamenii legii au deschis o cauză penală. Igor Popa, adjunctul procurorului general, Chișinău: „Nu avem semne că ar fi fost comisă o infracțiune de omor, dar toate versiunile vor fi verificate”.

Mihai Lari a fost ales primar de Sângera în 2015, fiind candidat al Partidului Liberal. Până atunci, în perioada 2010–2015, a îndeplinit funcţia de şef ale Direcţiei Implementare şi supervizarea proiectelor în cadrul Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţii a Consiliului mun. Chişinău. În perioada 2009–2010  a fost primar interimar al oraşului Sângera. Totodată, a mai fost primar al oraşului Sângera în perioada 1993–1999.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău