Premierul Victor Ponta anunţă şedinţă comună cu Guvernul Republicii Moldova

ponta-strelet

Foto: infoprut.ro

 

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că i-a lansat o invitaţie omologului său moldovean, Valeriu Streleţ, de a participa la o şedinţă comună a celor două guverne, întâlnirea urmând să aibă loc la Tulcea în perioada următoare. Victor Ponta a declarat, după şedinţa informală pe care a avut-o, vineri, în Delta Dunării, cu miniştrii, că l-a invitat în România pe premierul Republicii Moldova, Valeriu Streleţ, acesta urmând să participe la o şedinţă comună a celor două guverne în perioada următoare, la Tulcea.

„Cu siguranţă, va fi o şedinţă comună, împreună cu Guvernul Republicii Moldova, i-am adresat invitaţia noului premier, a zis da, nu avem încă data stabilită. I-am zis să ne grăbim cât e vremea frumoasă şi să nu fie prea frig. A fost o şedinţă la Iaşi, după aceea la Chişinău, şi următoarea ar fi trebuit să fie la Bucureşti, dar n-am scăpat ocazia să propun Tulcea şi sigur că s-a bucurat”, a precizat Ponta.

Victor Ponta, însoţit de o delegaţie formată din miniştri şi consilieri de stat, a făcut, joi, o vizită oficială la Chişinău, cu ocazia Zilei Independenţei Republicii Moldova.