Premieră la Teatrul „Guguţă”!

Luna aprilie pentru Teatrul Municipal de Păpuşi „Guguţă” este bogată în evenimente artistice. Printre acestea se numără şi spectacolul „Făcătorii destinului” de Margot Spanu, premiera căruia va avea loc pe data de 24 aprilie. Acest spectacol este o inovaţie absolută ca stil în Teatrul „Guguţă”. Tematica piesei este axată pe ideea eternei lupte dintre bine şi rău, întruchipată pe scenă de ceea ce în cosmogonia tuturor popoarelor înseamnă Paradis şi Infern, îngeri şi demoni, precum şi influenţa lor asupra destinelor umane.

Această povestioară este adusă în faţa spectatorilor graţie grupului de creaţie din care fac parte: regie – Gabriela Lungu, scenografie şi păpuşi – Lilia Popovschi, muzică – Ilie Rusnac. Rolurile sunt interpretate de actorii Alina Alferova, Ana Stăvilă, Oleg Mardari, Denis Margine. Toţi împreună au depus suflet pentru ca spectatorii mari şi mici să poată privi un spectacol absolut inedit.
Spectacolul este şi un omagiu adus regretatului maestru Victor Ştefaniuc, care a fost un „făcător al destinului” prin tot ce a realizat în această viaţă.

Veronica V. Cătană

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)