Ponta le-a cerut miniştrilor implicaţi în proiecte legate de Republica Moldova „să repornească motoarele”

ponta-agerpres

Premierul României, Victor Ponta, însoţit de câţiva colegi ai săi din guvern, va sosi astăzi seara la Chişinău, urmând ca mâine să aibă discuţii cu omologul său, Valeriu Streleţ, dar şi cu preşedintele R. Moldova, Nicolae Timofti, şi cu preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, transmite mediafax.ro.

Premierul Victor Ponta le-a cerut astăzi miniştrilor care contribuie prin diferite proiecte comune cu guvernul Republicii Moldova să „repornească motoarele” pentru a acorda în continuare ajutor Chişinăului. „În această seară, împreună cu câţiva colegi, voi merge la Chişinău şi mâine sunt acolo la discuţii cu noul guvern, sigur şi cu preşedintele ţării, preşedintele Parlamentului. Vreau din nou să vă rog pe toţi, dle ministru Aurescu, principal responsabil, dar de fapt avem pe energie, avem pe economie, avem pe educaţie, avem atâtea proiecte cu Moldova, acum cu noul guvern să reporniţi motoarele”, a declarat Ponta în şedinţa executivului.

Ponta a precizat că la întâlnirea de joi cu oficialii moldoveni va face o analiză legată de proiectele pentru sprijinirea Republicii Moldova. „Mâine o să fac o analiză să vedem cum stăm cu proiectele şi miercurea viitoare o luăm de la capăt cu toate lucrurile bune pe care le-am făcut să-i sprijinim pe cei de peste Prut”, a mai spus Ponta.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)