Poliţistul de la Ungheni a fost acţionat în judecată

Jurnal Trust Media l-a acţionat în judecată pe fostul poliţist de la Ungheni, Radu Baranov. Asta după ce fostul poliţist a declarat că un jurnalist de la postul de televiziune Jurnal TV ar fi primit o sumă mare de bani în schimbul difuzării imaginilor video în care el îl lovește cu piciorul pe un tânăr.

Baranov şi-a lansat acuzaţiile acum o săptămână în cadrul emisiunii „Chestiunea Zilei” de la Jurnal TV. Acesta a spus că deţine informaţii operative care ar confirma că un jurnalist ar fi luat mită, dar asta în condiţiile în care Baranov nu mai activează în cadrul Comisariatul de Poliţie din Ungheni de jumătate de an.

Amintim că fostul şef adjunct al Poliţiei Criminale din Ungheni a fost demis de ministrul de Interne, Alexei Roibu, la scurt timp după ce Jurnal TV a difuzat imagini video în care Baranov este surprins lovindu-l de două ori pe un tânăr reţinut în comisariat. La începutul acestui an, instanţa din Ungheni l-a recunoscut pe Baranov vinovat de exces de putere şi i-a aplicat o amendă de 1600 de lei. Fostul poliţist susţine că va ataca în instanţă atât verdictul judecătorului, cât şi ordinul de eliberare din funcţie.

Jurnal.md

The following two tabs change content below.