Poliţia germană a arestat o bufniţă beată

Incredibil, dar adevărat! Poliţia germană din Pforzheim a anunţat marţi că a găsit o bufniţă în stare de ebrietate pe care a reţinut-o până când aceasta şi-a revenit. Oamenii legii au fost alertaţi de o femeie care, în timp ce îşi plimba câinele, a văzut bufniţa la marginea drumului, într-o stare confuză, gata să traverseze strada chiar dacă traficul era intens.

Potrivit huffingtonpost.com, când poliţiştii au găsit bufniţa, aceasta avea pleoapele lăsate, iar lângă ea au fost găsite două sticle goale de schnapps. Pasărea răpitoare a fost dusă la un expert local care s-a mai confruntat cu astfel de probleme şi în trecut. Acesta i-a dat să bea multă apă şi a eliberat-o după ce s-a trezit din beţie.

Au fost înregistrate mai multe cazuri de acest gen. Spre exemplu, un bursuc care s-a îmbătat prin simpla ingerare a unor cireşe coapte, mai multe maimuţe bete după ce au furat cocktailurile turiştilor, dar şi un elefant care a ucis trei persoane în urma unor gesturi necontrolate, generate de consumul de alcool.