Platini îl va convinge pe Fursenko?

Asociaţia de Fotbal din Rusia nu a luat joi nicio decizie în ceea ce statutul jucătorilor străini din campionatul Rusiei. Astfel, jucătorii convocaţi de Gabi Balint pentru meciul amical cu Kazahstan din 3 martie vor putea juca fără probleme.
Preşedintele Asociaţiei de Fotbal din Rusia, Serghei Fursenko, urmează să aibă o întrevedere cu şeful FIFA Michel Platini pe 4 martie, iar ulterior va fi luată decizia finală. Surse din cadrul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal au declarat pentru JURNAL că Platini va reuşi să-l convingă pe Fursenko să nu interzică jucătorilor cu dublă cetăţenie de a evolua pentru naţionala ţării lor. „Această amânare demonstrează că Fursenko o să-l asculte pe Platini. În caz contrar, decizia putea fi luată joi în cadrul Comitetului Executiv al forului din Rusia”, susţin aceleaşi surse.
În campionatul Rusiei evoluează 11 jucători moldoveni, toţi cu dublă cetăţenie.

Platini îl va convinge pe Fursenko?Asociaţia de Fotbal din Rusia nu a luat joi nicio decizie în ceea ce statutul jucătorilor străini din campionatul Rusiei. Astfel, jucătorii convocaţi de Gabi Balint pentru meciul amical cu Kazahstan din 3 martie vor putea juca fără probleme. Preşedintele Asociaţiei de Fotbal din Rusia, Serghei Fursenko, urmează să aibă o întrevedere cu şeful FIFA Michel Platini pe 4 martie, iar ulterior va fi luată decizia finală. Surse din cadrul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal au declarat pentru JURNAL că Platini va reuşi să-l convingă pe Fursenko să nu interzică jucătorilor cu dublă cetăţenie de a evolua pentru naţionala ţării lor. „Această amânare demonstrează că Fursenko o să-l asculte pe Platini. În caz contrar, decizia putea fi luată joi în cadrul Comitetului Executiv al forului din Rusia”, susţin aceleaşi surse.  În campionatul Rusiei evoluează 11 jucători moldoveni, toţi cu dublă cetăţenie.