Pink, dusă de urgenţă la spital

Pink a fost dusă de urgenţă la spital în noaptea de joi spre vineri, după un accident suferit în timpul unui show susţinut în Nuremberg, în Germania.

Artista de 30 de ani, faimoasă pentru acrobaţiile de pe scenă, a căzut din hamurile ce o susţineau, relatează Daily Mail. A fost luată imediat de pe scenă, chiar în toiul concertului, fiind dusă de urgenţă la spital.

Încă din Ambulanţă, Pink a ţinut să-şi liniştească fanii terifiaţi, scriind pe Twitter: “Îmi pare atât de rău să termin show-ul în acest fel. Mă simt jenată şi incomod de această notă nereuşită din timpul spectacolului. Sunt în Ambulanţă acum, dar sunt bine şi voi încerca să repar greşeala imediat ce mă fac bine”.
Mai târziu, Pink a explicat cum s-a întâmplat totul, susţinând că hamurile nu i-au fost asigurate, aşa că a căzut. “Sper că măcar a dat bine momentul!”, a exclamat ea, referindu-se la căzătură.

După ce a fost supusă analizelor, ea a transmis din nou fanilor, tot prin Twitter, că nu are nimic rupt, “nici fluid în plămâni”, doar că durerile sunt puternice şi va avea nevoie de spitalizare.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)