Phil Collins: „Am vrut să mă sinucid!”

Phil Collins a declarat că s-a gândit să se sinucidă după cel de-al treilea divorţ, însă a fost oprit de gândul că va provoca o suferinţă enormă copiilor săi. Artistul a avut un succes imens la nivel internaţional – a vândut milioane de discuri –, dar nu a avut noroc în viaţa personală.

Cele trei căsătorii ale sale s-au destrămat într-un mod straniu. În plus, artistul a suferit şi o accidentare care a făcut să nu mai poată cânta la percuţie. Din cauza problemelor, Phil Collins recunoaşte că s-a gândit să se sinucidă. „Nu voiam să mă împuşc. Intenţionam să iau o supradoză sau ceva nedureros. Însă nu voiam să fac asta copiilor”, a spus Phil Collins.

Artistul, în vârstă de 59 de ani, trăieşte singur din 2007, când s-a destrămat şi cea de-a treia căsnicie. Un alt motiv de supărare l-au constituit albumele sale solo. Acestea nu au succesul albumelor scoase împreună cu trupa „Genesis”. Cântăreţul a fost căsătorit de trei ori: Andrea Bertorelli (1975–1980), Jill Taverman (1984–1996) şi Orianne Cevey (1999–2007). Collins trăieşte la Geneva pentru a fi aproape de cei doi copii ai săi, Nicholas (9 ani) şi Matthew (5 ani), ambii proveniţi din ultima căsătorie.

The following two tabs change content below.

Jurnal de Chișinău

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)