Phil Collins: „Am vrut să mă sinucid!”

Phil Collins a declarat că s-a gândit să se sinucidă după cel de-al treilea divorţ, însă a fost oprit de gândul că va provoca o suferinţă enormă copiilor săi. Artistul a avut un succes imens la nivel internaţional – a vândut milioane de discuri –, dar nu a avut noroc în viaţa personală.

Cele trei căsătorii ale sale s-au destrămat într-un mod straniu. În plus, artistul a suferit şi o accidentare care a făcut să nu mai poată cânta la percuţie. Din cauza problemelor, Phil Collins recunoaşte că s-a gândit să se sinucidă. „Nu voiam să mă împuşc. Intenţionam să iau o supradoză sau ceva nedureros. Însă nu voiam să fac asta copiilor”, a spus Phil Collins.

Artistul, în vârstă de 59 de ani, trăieşte singur din 2007, când s-a destrămat şi cea de-a treia căsnicie. Un alt motiv de supărare l-au constituit albumele sale solo. Acestea nu au succesul albumelor scoase împreună cu trupa „Genesis”. Cântăreţul a fost căsătorit de trei ori: Andrea Bertorelli (1975–1980), Jill Taverman (1984–1996) şi Orianne Cevey (1999–2007). Collins trăieşte la Geneva pentru a fi aproape de cei doi copii ai săi, Nicholas (9 ani) şi Matthew (5 ani), ambii proveniţi din ultima căsătorie.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău