Petru Bogatu: Climategate şi conspitaţia mondială

A fost demascat un caz deosebit de grav de înşelăciune la scară globală. Un grup internaţional de experţi din cadrul ONU care cercetează fenomenele schimbării climei a recunoscut că, prognoza lor, potrivit căreia gheţarii din Himalaya s-ar putea topi în 2035, este eronată.

Mitul încălzirii globale

Publicaţia britanică „The Sunday Times” a inserat recent un articol care face praf concluziile din 2007 ale climatologilor despre viteza topirii gheţarilor din Himalaya, arătând că ele nu au fost bazate pe rezultatele cercetărilor, ci pe diverse speculaţii din mass-media. Grupul de savanţi care funcţionează sub egida ONU este criticat dur astăzi de presă şi comunitatea ştiinţifică internaţională.

În 2009, precum se ştie, nişte hakeri britanici au atacat serverele climatologilor de la Organizaţia Naţiunilor Unite. Descoperirea lor a fost uluitoare. Ei au făcut publice e-mail-uri de circuit intern care atestau o posibilă manipulare a datelor climaterice în vederea creării unei panici artificiale pe plan internaţional.

Astfel, scandalul climategate ia proporţii. Puse cap la cap, dezvăluirile din ultimul timp, vrând-nevrând, conduc spre ideea că la mijloc e o conjuraţie mondială menită să creeze un mit al încălzirii globale pentru a deturna pe această cale fonduri prin proiecte şi granturi costisitoare.

Omul, după Adam, nu este, desigur, un înger pe Pământ. Totuşi, avertismentele apocaliptice ale unor climatologi, conform cărora activitatea umanităţii riscă să se soldeze în viitorul apropiat cu o catastrofă ecologică irecuperabilă, sunt, în opinia mai mulţi savanţi de marcă, niţel exagerate. Deloc întâmplător, administraţia SUA, până la instalarea lui Obama în Casa Albă, a respins ferm şi constant scenariile înfricoşătoare care ne ameninţau cu un îngrozitor efect de seră ce poate, chipurile, distruge planeta.

În această situaţie, nu au cum să nu trezească suspiciuni şi alte evenimente ciudate care se produc la nivel global şi dau de bănuit. Mă refer, în special, la strania poveste a gripei pandemice care, după cum consideră mai mulţi savanţi şi oameni de stat, este o conspiraţie a farmaciştilor pentru a obţine profituri exorbitante prin vaccinări masive în toate ţările lumii.

Conjuraţii menite să schimbe cursul istoriei

Aşa fiind, ne vedem siliţi să trecem în revistă doar câteva mituri arhicunoscute care, odată spulberate, au dat în vileag adevărate comploturi urzite la nivel regional sau chiar internaţional.

1.Secretul lui Karl Marx. Manifestul Partidului Comunist, cartea care a dat naştere stângii extremiste şi a schimbat cursul istoriei, a fost scrisă cu sprijinul financiar al bancherului Rothschild, ale cărui cecuri pot fi văzute acum la Muzeul Britanic. Marx făcea parte din societatea Liga celor Drepţi, filială a ordinului Illuminati, organizaţie de factură luciferică ce urmărea instaurarea unui guvern mondial.

2.Finanţare ocultă a revoluţiei bolşevice. Încă în prima jumătate a secolului trecut, au apărut mărturii ale ministrului de externe al Austro-Ungariei, Cernin, care arătau că germanii i-au dat lui Lenin circa şase milioane de dolari ca să facă revoluţie în Rusia. Astăzi, practic este demonstrat faptul că bolşevicii au mai beneficiat de alte 20 de milioane de dolari oferite de banca americană Warburg, organizaţia secretă britanică Mesa de Rhodes etc.

3.Protectorii Şacalului şi ai organizaţiilor teroriste din Europa. Decenii de-a rândul, Brigăzile Roşii din Italia, Fracţiunea Armatei Roşii din Germania, renumitul asasin internaţional Ilici Ramirez Sanchez, cunoscut sub numele Şacalul, alţi extremişti de stânga erau subvenţionaţi şi ocrotiţi de KGB şi serviciile secrete din lagărul socialist. Şacalul, de exemplu, pentru a scăpa de urmăritori sau pentru a-şi linge rănile, se retrăgea în Ungaria, unde se baza pe susţinerea liderului comunist Janos Kadar.

4.Atentatele de la Moscova. Mai multe case au fost aruncate în aer în 1999 de serviciile speciale ruse pentru a provoca un mic război victorios în Cecenia şi a-l ajuta pe Putin să câştige alegerile prezidenţiale.

5. Sprijinul internaţional pentru Voronin. PCRM a fost ajutat să rămână la putere în 2005 din Vest. Dincolo de persoanele cunoscute care au ieşit în faţă, cine şi de ce i-a promovat şi i-a susţinut din umbră pe comuniştii de la Chişinău? Iată o întrebare ce îşi aşteaptă încă răspunsul.

Astăzi, în plină eră a globalizării, efectele procesului de mondializare se fac simţite pe toate planurile. Se globalizează nu numai binele, ci şi răul. Nu numai economia, ci şi jocurile politicianiste. Şi nu în ultimul rând, combinaţiile de culise, intrigile oculte ţesute pe plan mondial. În aceste împrejurări, singura atitudine înţeleaptă este cea rezervată. Este bine să nu credem pe nimeni pe cuvânt şi să ne păstrăm spiritul critic.

The following two tabs change content below.
Petru Bogatu

Petru Bogatu