Petrecerile, teste pentru piesele Victoriei Lungu

Victoria Lungu nu vrea să arunce bani în vânt atunci când vine vorba despre piesele ei. Aşa că mai întâi îşi cântă piesele noi pe la petreceri să vadă dacă prinde la public, apoi le înregistrează.

„Dacă înainte realizam o piesă şi în câteva zile o înregistram, acum o ascult, îi fac aranjamentul, o cânt la petreceri ca să văd dacă place la public, apoi o înregistrez”, spune interpreta. Victoria mai spune că decât să ai 15-20 de albume scoase pe piaţă şi doar două piese care să devină şlagăre, mai bine să ai un album cu 12 piese devenite hituri.

Cu venirea primăverii, interpreta şi-a schimbat şi look-ul, numai este roşcată, ci blondă. „Am fost mult timp roşcată şi m-am gândit să fac o schimbare”, spune Victoria. În prezent, interpreta participă la mai multe spectacole de caritate. „Am fost căutată pe o reţea de socializare de un tânăr care organizează un concert pentru a ajuta un băiat care are nevoie urgentă de o operaţie la picioare.

Am acceptat din start ideea şi, împreună cu câţiva colegi, mergem să dăm un concert”, menţionează Victoria. Concertul va avea loc într-un sat, denumirea căruia încă nu o ştie, însă până atunci ea, împreună cu colegii săi de breaslă, adună bani pentru acel tânăr.

C.C.

 

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)