Petrecere sălbatică în chiloţi

Cu doar câteva zile înainte de mult aşteptata nuntă cu Kate Middleton, prinţul William este pus într-o situaţie jenantă. „The People” a publicat mai multe fotografii nemaivăzute în care odrasla regală apare la bustul gol, în chiloţi, dansând pe rupte în timp ce o tânără îi pune eşarfe din fulgi la gât şi în jurul mijlocului, la o petrecere din anii studenţiei.

Prinţul William al Marii Britanii primeşte o lovitură de graţie cu numai câteva zile de la aşteptata şi intens mediatizata sa căsătorie cu frumoasa Kate Middleton. Publicaţia „The People” a scos la iveală o serie de fotografii cu odrasla regală în ipostaze incendiare. În imagini, prinţul William, extrem de euforic, apare în toată splendoarea lui, la bustul gol şi îmbrăcat doar în chiloţi. Fiul cel mare al prinţului Charles a fost surprins dansând pe rupte şi mişcându-se mai ceva ca un dansator profesionist de striptease.

Mai apoi, William s-a răcorit într-un bazin, fiind fotografiat în timp ce, ud fleaşcă, se grăbea să-şi acopere seminuditatea cu ce a găsit la îndemână. Dezmăţul a avut loc în decembrie 2002, la ziua de naştere a prietenului său, James Tollemache, când William era student şi nu forma cuplu cu cea care îi va deveni mireasă vineri, Kate Middleton.