Pedofilia face parte din cultura afgană

Armata britanică a făcut un studiu din care reise că pedofilia face parte din cultura Afganistanului. Studiul oferă informaţii potrivit cărora bărbaţii maturi şi chiar bătrânii din această ţară îşi consolidează statutul social prin întreţinerea de relaţii sexuale cu tineri, adeseori minori, informează „The Telegraph”.

Raportul denumit „Sexualitatea Pashtun” arată că soldaţii britanici s-au confruntat cu probleme după ce au primit mai multe propuneri indecente din partea liderilor militari afgani. „Încercarea de a ignora această componentă importantă a culturii afgane duce la neînţelegerea unui factor esenţial din societatea afgană”, se arată în raport.

„Băieţii sunt apreciaţi pentru frumuseţea lor fizică şi sunt încredinţaţi unor bărbaţi mai în vârstă pentru a fi iniţiaţi din punct de vedere sexual”, mai arată studiul. Această „tradiţie” se numeşte „bache bazi” sau „jocul cu băieţi” şi este cunoscut în întregul Afganistan, fiind practicat în special în Kandahar. Soldaţii europeni sunt deseori stânjeniţi, chiar deranjaţi, de comportamentul camarazilor afgani de arme, care sunt foarte afectuoşi unii cu alţii şi se machiază.

The following two tabs change content below.