Pay&Save premiază cel mai mare cashback

Moldova Agroindbank şi proiectul de loialitate Pay&Save lansează o campanie promoţională pentru toţi deţinătorii de carduri MAIB. În perioada 14 noiembrie–14 decembrie 2016, clienţii sunt invitaţi să efectueze cumpărături la partenerii Pay&Save şi să le achite cu un card MAIB. În afară de cashback-ul garantat, clienţii sunt înscrişi la extragerea de premii. Primele trei cele mai mari cashback-uri vor fi premiate cu cadouri din partea organizatorilor.

„Pay&Save premiază cel mai mare cashback!” este o campanie promoţională de fidelizare a clienţilor care achită cu cardul bancar. În acest mod, persoanele pot să aibă mai multe beneficii pe care le oferă cardul de la Moldova Agroindbank – comoditate, siguranţă, iar în cazul achitării la partenerii proiectului Pay&Save şi cashback – de până la 19%!

Proiectul Pay&Save are o reţea vastă de parteneri – întreprinderi şi companii de frunte din R. Moldova, care prestează diverse servicii (hoteluri, restaurante, saloane de frumuseţe etc.) şi comercializează cele mai variate mărfuri. Partenerii proiectului merită încredere din partea publicului larg, deoarece oferă servicii şi produse de o calitate înaltă, abordând cu atitudine fiecare client.

Lista completă a partenerilor Pay&Save, precum şi cashback-ul oferit de fiecare companie, poate fi găsită pe site-ul paysave.md.

Pay&Save este un program de loialitate destinat deţinătorilor de carduri Moldova Agroindbank. Achitând cumpărăturile cu cardul MAIB la partenerii Pay&Save, clienţii primesc cashback garantat la fiecare plată. Mai multe detalii despre campania promoţională găsiţi în Regulamentul „Pay&Save premiază cel mai mare cashback!”

sau la serviciul call center 373 67 66 00 26.

P