Pavel Turcu, probleme cu capul

„Starul” din Ungheni are probleme serioase cu capul. De trei săptămâni, starea de sănătate a lui Pavel Turcu este proastă. Durerile de cap îl chinuiesc pe artistul din Ungheni.

Părinţii acestuia sunt alarmaţi, deoarece fiul lor era sănătos tun. „Nu are voie să stea în soare, să se enerveze. Trebuia să meargă la medic şi să urmeze un tratament. L-am sunat zilele acestea ca să văd cum se mai simte, dar nu mi-a răspuns. Îmi fac griji. De când a fost la noi, îl supără capul. Ne-a despicat nişte lemne. A lucrat din greu, s-a forţat, poate că şi toporul era mare şi greu… Şi la serviciu trebuie să stea concentrat la monitor ca să nu fure cineva din magazin. Nu trebuie să se încordeze, că apoi îl supără capul”, ne povesteşte Maria Turcu, mama lui Pavel.

Întrebată dacă fiul său a mai avut probleme cu capul şi dacă durerile nu i se trag din copilărie, femeia ne-a răspuns: „Nu avea probleme de sănătate. Era un copil cuminte, dar mai ştiu eu ce făcea el când ieşea din ogradă. Nu mi s-a plâns niciodată că-l doare ceva”.
L.N.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)