Pavel Parfeni a părăsit Sunstroke Project

Despărţirile devin cronice în show-bizul moldovenesc. Acum mai bine de un an, un  proiect muzical original şi-a anunţat prezenţa pe scena moldovenească. Fără tam-tam la acel moment, dar convinşi că vor reuşi să aibă succes. E vorba de Sunstroke Project. Vocea lui Pavel Parfeni a dat tonul, iar saxofonistul Serghei Stepanov şi violonistul Anton Rogoza s-au dovedit a fi mai mult decât decorul lui Pavel.

În trei, abordând muzica în cea mai comercială manieră, au reuşit să devină un nume. În acest sfârşit de toamnă, contractul lui Pavel Parfeni a expirat şi această voce de invidiat părăseşte proiectul de succes şi se aruncă fără rezerve în braţele necunoscutului. La 23 de ani, Paşa e pe punctul de a semna un contract cu o casă de discuri din Bucureşti, unde-şi va continua cariera muzicală.
Ultima prezenţă în componenţa Sunstroke Project a fost la decernarea premiilor „Unda de Platină”. În funcţie de piesa nominalizată, se prea poate să-l mai vedem pe Pavel la „Şlagărul Anului”. Paşa Parfeni ne-a făcut cu mânuţa şi a plecat la Bucureşti să exerseze româna, iar locul său în proiect a fost luat de un blond de 22 de ani, Serge Ialoveţchi. Despre acesta nu se cunosc prea multe lucruri, dar e cert că îşi asumă riscul şi responsabilitatea de a înfrunta admiratoarele lui Paşa.

Victoria Cuşnir

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)