Pastilele antisughiţ au făcut-o criminală

Jennifer Mee, în vârstă de 19 ani, a devenit cunoscută în întreaga lume suferind de o boală rară. Mai ceva ca în filme. Jennifer Mee (19 ani), care a şocat lumea cu povestea ei, când s-a aflat că nu se putea opri din sughiţat, a luat-o razna după ce s-a vindecat, ajungând să comită o crimă.

Americanca Jennifer Mee este implicată într-o crimă urâtă, după ce reuşise să înduioşeze întreaga planetă cu povestea ei. Din 2007, a început să sughită neîncetat, spre uimirea medicilor care nu au putut niciodată să explice starea sa. Sughiţa de 50 de ori pe minut şi nici un specialist nu reuşea să o vindece. Mama ei, Rachel Robidoux, a dus-o la nenumărate clinici, unde i s-au dat medicamente la greu, dar totul a fost în zadar. În cele din urmă, femeia a apelat la serviciile unui expert în acupunctură şi la un hipnotizator. După luni de zile de chin, minunea s-a întâmplat, tocmai când familia îşi pierduse orice speranţă. Jennifer s-a oprit din sughiţat, dar a luat-o razna. A fugit de acasă de două ori şi poliţia a găsit-o cu mare greutate. Recent, ea s-a înhăitat cu doi amici împreună cu care a pus la cale jefuirea lui Shannon Griffin (22 de ani) din Florida. Jennifer a cunoscut victima pe Internet şi a ademenit-o într-o casă. Shannon a încercat să se opună jafului şi a fost ucis. Sughiţul i-a salvat viaţa.

Cântăreţul Chris Sands a fost operat după trei ani de calvar. Chris Sands (26 de ani), din Marea Britanie, a sughiţat de peste 20 de milioane de ori timp de trei ani de zile. A încercat cu disperare să scape de sughiţ, dar acesta i-a salvat viaţa. Un medic japonez l-a văzut pe Chris la un program de ştiri ciudate din lume şi şi-a dat seama că sughiţul său era cauzat de o tumoare pe creier. Au comunicat prin Internet şi, astfel, tânărul a descoperit cauza calvarului. Un medic i-a spus că sughiţul l-ar fi ajutat să contracareze apăsarea tumorii. Chris a fost operat şi i s-a scos tumoarea, care s-a dovedit benignă.