Pasageri torţionari

Două persoane au fost reţinute de poliţie fiind suspectate de atac tâlhăresc. Incidentul a avut loc la 22 ianuarie, ora 02.45, la marginea oraşului Ialoveni.
Doi bărbaţi necunoscuţi, aflându-se în calitate de pasageri într-un taxi de model „Dacia Logan”, au atacat taximetristul, deposedându-l de telefonul mobil şi bani în valoare de circa 2 000 de lei.
Aceştia s-au dovedit a fi fraţii Adrian şi Boris Covali, în vârstă de 24 şi 30 de ani, originari din satul Slobozia, raionul Ştefan Vodă, domiciliaţi în satul Bujor, raionul Hânceşti.
Poliţia a stabilit că suspecţii au comandat taxiul în mun. Chişinău, declarând că vor să se deplaseze în oraşul Cantemir, în oraşul Ialoveni şi apoi să se întoarcă în capitală. Ajunşi în Ialoveni, la ieşirea spre mun. Chişinău, suspecţii şi-au pus în acţiune planul criminal.
Poliţiştii cercetează cazul în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor, demarând o cauză penală în baza articolului 188 aliniatul 2 Cod Penal al Republicii Moldova. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, fraţii riscă până la 15 ani de închisoare.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)