Pariul JURNALULUI: Ghiceşte baciul şi-ţi dăm oaia!

Campania JURNALULUI „Ghiceşte baciul şi-ţi dăm oaia” continuă. Au acceptat să răspundă la întrebarea JURNALULUI Vladimir Ţurcan, fost deputat comunist, lider al Partidului Moldova Unită, Mihai Godea, ex-vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, preşedintele Partidului Acţiunea Democratică, şi deputatlui comunist, Vladimir Vitiuc.

Vladimir Ţurcan susţine că nu va fi ales preşedintele ţării. Cel puţin nu în această componenţă a Parlamentului şi Guvernului”, a comunicat Ţurcan. „Iar dacă şi va fi un referendum, poate să existe şansa să fie ales preşedintele Republicii Moldova”, a opinat politicianul.

Mihai Godea de asemenea nu crede că preşedintele ţării va fi ales. „Niciunul din candidaţii ale căror nume au fost vociferate nu are şansa să fie ales în funcţia de şef al ţării”, este de părere Godea.  Acesta a menţionat că preşedintele poate fi ales înaintându-se o candidatură de compromis. „Probabil va fi o persoană neafiliată politic, din viaţa socială, posibil un fost ambasador”, afirmă Godea.

Deputatul comunist Vladimir Vitiuc nu vrea să dea nici el un nume, dar consideră ca şi fostul peledemist că viitorul preşedinte va fi o persoană apolitică. „Se face prea multă zarvă în jurul acestui subiect, care nu este de ieri, de azi, ci din 2009”, spune  Vitiuc.

Amintim că pe 2 septembrie am lansat pariul „Ghiceşte baciul şi-ţi dăm oaia!”, prin intermediul căruia ne-am propus să întrebăm cititorii cine va fi, după părerea lor, următorul şef de stat. Persoana care va ghici preşedintele se va alege cu o oaie de rasă autohtonă. În cazul în care mai multe persoane vor ghici preşedintele RM, vom organiza o tragere la sorţi.

În paralel, înainte de aflarea rezultatului oficial, vom face şi noi o „tragere” internă – numele tuturor candidaţilor propuşi de cititori vor fi scrise pe tot atâtea boluri, mioriţa noastră urmând să aleagă şi ea un nume. Oricum, oaia va reveni celui care va ghici cine va fi preşedintele RM.

Pariul continuă. Prin urmare, dragi cititori, aşteptăm ofertele Dvs.! Miza paşte pe deal!

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)