Pariul JURNALULUI: Ghiceşte baciul şi-ţi dăm oaia

Campania JURNALULUI „Ghiceşte baciul şi-ţi dăm oaia” continuă. De această dată, am invitat să răspundă la întrebarea noastră unii locuitori ai satelor Grozeşti, Nisporeni, Lăpuşna, Hânceşti, şi Coloniţa, municipiul Chişinău.

Fizicul lui Marian Lupu nu are asemănare

„Din tot sufletul şi din toată inima, doresc să fie ales preşedinte Marian Lupu. Dumnealui este capabil să conducă nu numai o turmă, o ţară, dar şi o lume întreagă”, a scris pe adresa redacţiei I.B. din Grozeşti, Nisporeni.

Acesta susţine că preşedintele interimar are o voce de baci, cutremurătoare, un limbaj literar corect şi este înţeles de toată lumea. „Lupu are o inimă mare, este deştept şi puternic ca domnul Ştefan cel Mare. Fizicul lui este de aplaudat şi n-are asemănare pe acest pământ”, scrie cititorul.

Acesta menţionează că în cazul în care va câştiga oaia, nu o va tăia. „Mioara nu trebuie tăiată, ea dă lapte, carne, lână”, susţine acesta.

Cristian Cipcea din Coloniţa, mun. Chişinău, crede de asemenea că Marian Lupu va fi următorul preşedinte. „Zinaida Greceanâi, candidatul comuniştilor, nu are nicio şansă. Vlad Filat nu va candida, Mihai Ghimpu, la fel”, este de părere tânărul.

Acesta a comunicat că va tăia oaia şi va face frigărui. „O voi mânca împreună cu părinţii şi prietenii”, a adăugat Cristian Cipcea.

Lăpuşna vrea ca pământeanul lor să fie preşedinte

„Dacă aţi sunat la Lăpuşna, cred că vă daţi seama că am vrea că pământeanul nostru să ajungă preşedinte”, spune Elena Holban.

Femeia spune că va ţine oaia pe lângă casă. „Aceasta va făta miei şi vom avea mai multe oi”, aud la celălalt capăt al firului.

Marina LIŢA

The following two tabs change content below.
Marina Liţa

Marina Liţa

Marina Liţa

Ultimele articole de Marina Liţa (vezi toate)