Pariul JURNALULUI: Ghiceşte baciul şi-ţi dăm oaia!

Continuă pariul JURNALULUI. Pentru numărul acesta au acceptat să ne spună cine va fi, după părerea lor, viitorul preşedinte al Republicii Moldova actorii Vitalie Rusu, Petru Hadârcă şi liderul trupei „Gândul Mâţei” Nicu Ţărnă.

Actorul Vitalie Rusu ne-a spus că ar dori ca Natalia Gherman să fie următorul preşedinte al Republicii Moldova. „Nu o cunosc personal, dar am auzit multe lucruri frumoase despre această fetiţă, femeie”, a declarat actorul. Acesta a mai menţionat că şi-ar dori ca următorul preşedinte să fie o femeie, iar Natalia Gherman este cea mai bună candidatură la acest post.

Întrebat ce va face cu oaia în cazul în care va câştiga pariul, acesta a spus că o va păstra. „Ţin la animale şi nu cred că aş sacrifica-o. Cred că aş numi-o Mioriţa şi m-aş sfătui cu ea pentru că oile sunt printre cele mai inteligente animale”, a comunicat Rusu.

Actorul Petru Hadârcă este de părerea că premierul Vlad Filat va fi următorul preşedinte. „Dacă primul ministru a promis că va fi preşedinte, el va fi ales în această funcţie”, a opinat Hadârcă. Acesta a mai spus că va tăia oaia împreună cu jurnaliştii de la JURNAL şi va face un frigărui. „Voi aduceţi carnea, eu vin cu vinul”, a conchis râzând Hadârcă.

Şi Nicu Ţărnă, liderul trupei „Gândul Mâţei”, crede că Vlad Filat va fi următorul preşedinte. „Încă nu ştiu ce voi face cu oaia în cazul în care voi câştiga pariul. Mă voi gândi când îmi va veni muza, dar cred că o voi da cuiva. N-am să o ţin în apartament”, a conchis Ţărnă.

Amintim că vineri, 2 septembrie, am lansat pariul „Ghiceşte baciul şi-ţi dăm oaia”, prin intermediul căruia ne-am propus să întrebăm cititorii cine va fi, după părerea lor, următorul şef de stat. Persoana care va ghici preşedintele se va alege cu o oaie de rasă autohtonă. În cazul în care mai multe persoane vor ghici preşedintele RM, vom organiza o tragere la sorţi.

În paralel, înainte de aflarea rezultatului oficial, vom face şi noi o „tragere” internă – numele tuturor candidaţilor propuşi de cititori vor fi scrise pe tot atâtea boluri, mioriţa noastră urmând să aleagă şi ea un nume. Oricum, oaia va reveni celui care va ghici cine va fi preşedintele RM.

Pariul continuă. Prin urmare, dragi cititori, aşteptăm răspunsurile Dvs.! Miza paşte pe deal!

Marina LIŢA

The following two tabs change content below.
Marina Liţa

Marina Liţa

Marina Liţa

Ultimele articole de Marina Liţa (vezi toate)