Pariul JURNALULUI: Ghiceşte baciul, şi-ţi dăm oaia!

Cu cât se înteţeşte mai tare lupta pentru fotoliul de şef al statului, cu atât sunt mai reţinute persoanele intervievate de JURNAL. Unii dintre intervievaţi au refuzat să participe, „pentru că nu vor să aibă de-a face cu această politică”.

Cu toate acestea, după câteva minute de meditare, interpreta Dana Marchitan ne-a spus că este o întrebare foarte grea. „Dar scrieţi acolo că cineva dintre Filat, Ghimpu, Lupu şi Dodon va fi preşedinte”, a comunicat într-un final aceasta.

„Din oaie voi face o şurpa, un fel de mâncare din bucătăria uzbecă, voi aduna prietenii şi ne vom înfrupta. Din pielicică voi face un covor şi îl voi pune la uşa viitorului preşedinte”, comunică Marchitan.

„Sinceră să fiu, cred că fiecare partid are un lider care ar putea face faţă. Sunt multe preferinţe la ora actuală”, crede Mariana Şura. „Cele mai mari şanse le are Vlad Filat şi candidatul din partea comuniştilor”, afirmă Şura. Cântăreaţa a spus că va da oaia unei familii nevoiaşe.

Maria Iliuţ, interpretă de muzică populară, ne-a comunicat că priveşte la bătălia care se duce şi ar vrea să înţeleagă ceva. „După părerea mea, Vlad Filat are cele mai mari şanse. Dar vom vedea”, a susţinut Iliuţ. Artista a comunicat că în cazul în care va câştiga oaia, o va da cuiva care are mai mare nevoie.

Amintim că pe 2 septembrie am lansat pariul „Ghiceşte baciul şi-ţi dăm oaia!”, prin intermediul căruia ne-am propus să întrebăm cititorii cine va fi, după părerea lor, următorul şef de stat. Persoana care va ghici preşedintele se va alege cu o oaie de rasă autohtonă. În cazul în care mai multe persoane vor ghici preşedintele RM, vom organiza o tragere la sorţi.

În paralel, înainte de aflarea rezultatului oficial, vom face şi noi o „tragere” internă – numele tuturor candidaţilor propuşi de cititori vor fi scrise pe tot atâtea boluri, mioriţa noastră urmând să aleagă şi ea un nume. Oricum, oaia va reveni celui care va ghici cine va fi preşedintele RM.

Pariul continuă. Prin urmare, dragi cititori, aşteptăm ofertele Dvs.! Miza paşte pe deal!

M.L.

The following two tabs change content below.
Marina Liţa

Marina Liţa

Marina Liţa

Ultimele articole de Marina Liţa (vezi toate)