Paris Hilton vs. Lindsay Lohan

Dacă acum patru ani, cele două şi-au aruncat vorbe urâte şi erau aproape de o încăierare, în curând, o să le vedem boxând în cadrul unei acţiuni caritabile. Este vorba de o acţiune caritabilă, organizată de Hollywood Boxing Federation, în cadrul căreia Paris Hilton va trebui să lupte cu Lindsay Lohan într-o singură rundă de un minut, pentru care ar primi câte 500.000 dolari fiecare.

Cu ceva timp în urmă, Lindsay Lohan a realizat un super pictorial topless pentru „Sevin Nyne”. Deşi nu e la fel de explicit ca cel efectuat anul trecut pentru filmul „Inferno”, Lilo arată la fel de sexy şi provocatoare.

În respectivul pictorial, Lindsay a apărut aproape goală şi lipsită de inhibiţii. Lupta se va numi „Bătaia Fetelor Rele de la Hollywood”, potrivit lui Damon Feldman, reprezentantul Hollywood Boxing Federation, nume care li se trage de la numeroasele întâmplări nu tocmai fericite prin care au trecut cele două în ultima vreme.

Se pare că lupta în sine se va purta mai degrabă în joacă pentru că fetele vor purta mănuşi foarte moi de mărimea unor perne ceva mai mici. Banii încasaţi din acest eveniment ar urma să fie donaţi integral unor fundaţii caritabile.