Paris Hilton, arestată pentru posesie de droguri, în Las Vegas

Starleta Paris Hilton a fost arestată pentru posesie de droguri, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce maşina în care se afla a fost oprită de poliţia rutieră pe o stradă din Las Vegas, informează „Sky News”.

Paris Hilton a fost încarcerată la Clark County Detention Centre, în dimineaţa zilei de sâmbătă, pentru posesie de cocaină.
Starleta, în vârstă de 29 de ani, se afla într-o maşină condusă de un prieten care a fost oprită în noaptea de vineri spre sâmbătă de poliţia din Las Vegas ce ar fi observat că în automobil se consumă marijuana. Paris Hilton a fost recunoscută imediat de oameni şi, în scurt timp, după ce a fost oprită maşina, s-a format un grup de fani în jurul autoturismului.

În urma testelor efectuate, s-a demonstrat că în maşină se consuma cocaină, dar poliţia nu a specificat ce cantitate din această substanţă a fost găsită. Potrivit autorităţilor, Paris Hilton a fost arestată în noaptea de vineri spre sâmbătă şi este de aşteptat să fie eliberată pe cauţiune în decursul zilei de sâmbătă.

„Mă duc la culcare. Somn uşor tuturor”, a scris starleta pe contul ei de Twitter, cu câteva minute înainte să fie arestată, însă nu a postat nimic despre reţinerea ei.

În urmă cu două luni, Paris Hilton a fost arestată şi în Africa de Sud, în timpul Cupei Mondiale la Fotbal, pentru posesie de marijuana. Cu câteva săptămâni înainte de incident, ea a fost interogată, pe acelaşi motiv, într-un aeroport din Corsica.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău