OZN-uri în vizită la Hânceşti

Săptămâna trecută, locuitorii oraşului Hânceşti au observat pe cer cinci obiecte zburătoare de diverse forme şi culori. Martorii ciudatului eveniment au făcut chiar şi înregistrări video cu telefoanele mobile. Hânceştenii sunt supăraţi pe extratereştri pentru faptul că aceştia nu au aterizat ca să facă cunoştinţă cu ei sau măcar să schimbe câteva vorbe. Unii îşi doresc chiar să se întâlnească cu ei şi să-i invite pe ospeţe.

În ultimul timp, fenomenul OZN este tot mai răspândit, obiectele neidentificate fiind observate tot mai des în diferite zone ale R.Moldova. Recent, locuitorii oraşului Hânceşti au observat pe cer cinci obiecte de diverse forme şi culori. Aceştia au făcut chiar şi înregistrări video cu telefoanele mobile şi sunt convinşi că regiunea lor a fost vizitată de OZN-uri, însă sunt supăraţi că nu au putut intra în contact cu ei.

Valeriu ne spune că era noapte şi, privind spre cer, a observat cinci obiecte de diferite mărimi care erau alineate într-o coloană şi luminau diferit, domina culoarea roşie. Uimit de cele văzute, şi-a chemat familia afară, obiectele au luminat câteva minute, după care au dispărut într-o direcţie necunoscută. O altă locuitoare a oraşului Hânceşti pe nume Ana ne spune că, de asemenea, a observat obiecte zburătoare, tot cinci la număr, care luminau foarte frumos pe cer, numai că la un moment dat trei din ele s-au îndreptat spre Lăpuşna, satul de baştină al prim-ministrului Vlad Filat.

Locuitorii oraşului Hânceşti spun că au auzit despre cazuri când oamenii au fost sechestraţi de aceştia, de aceea sunt foarte curioşi cum arată. Unii ar fi tare bucuroşi – dacă aceştia mai vin în vizită în oraşul lor – să intre în contact cu ei, ca să-i invite în ospeţie. Locuitorii spun că nu este pentru prima oară când observă acest fenomen, asemenea ciudăţenii au mai fost remarcate pe parcursul anilor.

Un fenomen la fel de ciudat a fost observat de Sergiu Prodan

Nu numai locuitorii oraşului Hânceşti s-au ciocnit cu un asemenea fenomen. Regizorul Sergiu Prodan, cu mulţi ani în urmă, a urmărit la fel un fenomen destul de ciudat. Pe atunci era student şi era plecat cu colegii săi într-o regiune din Federaţia Rusă, la strâns cartofi.
Potrivit acestuia, într-o zi ploioasă, întunecoasă, brusc, o lumină puternică a apărut de printre norii grei de ploaie. Sergiu spune că el şi colegii săi nu înţelegeau ce se întâmplă, acest fenomen a durat o jumătate de oră după care a dispărut. A fost sau nu un OZN, Sergiu nu poate să ne spună, însă fenomenul a fost foarte ciudat şi inexplicabil.

În locul unde a aterizat un OZN nu mai creşte iarbă

Un asemenea fenomen a fost observat şi în raionul Glodeni, comuna Balatina. Cu circa 15 ani în urmă, pe când funcţiona cariera de piatră din sat, muncitorii care lucrau şi zi şi noapte spun că au fost vizitaţi de o farfurie zburătoare. În jurul orei 1.00 noaptea, o lumină puternică a apărut pe cer, aceasta, încetul cu încetul se apropia de pământ, oamenii privind-o nedumeriţi şi neînţelegând ce se întâmplă. Peste câteva momente, obiectul care lumina foarte puternic a aterizat pe câmpul de lângă cariera de piatră, a stat câteva clipe, după care şi-a luat zborul şi a dispărut.

Muncitorii care au fost martorii acestui fenomen spun că, după ce a dispărut lumina, ei au stat câteva minute în şir fără să scoată o vorbă. Cel mai ciudat lucru este că excavatorul, care funcţiona în momentul când a apărut OZN-ul, s-a oprit fară ajutorul mecanicului, iar la dispariţia obiectului luminos, acesta a început să funcţioneze de la sine. Nimeni nu poate explica ce s-a întâmplat de fapt în acea noapte, a fost sau nu un OZN, însă din dimineaţa următoare şi pe parcusul anilor, în locul unde a aterizat acel obiect zburător, nu mai creşte iarbă.

Termenul de OZN şi apariţia acestora a fost remarcată după cel de-al doilea război mondial, obiecte zburătoare de diverse forme şi culori fiind observate în diferite colţuri ale lumii. Unii oameni spun că chiar au fost capturaţi de extratereştri şi ţinuţi luni întregi în captivitate. Unii cercetători spun că OZN-urile sunt nave interplanetare, ale căror echipaje aparţin unor rase inteligente extraterestre, cu toate că, în multe cazuri de întâlniri apropiate, descrierile martorilor converg spre ipoteza potrivit căreia cel puţin unele echipaje ar fi constituite din clone extraterestre sau roboţi biologici. Alţii sunt de părerea că OZN-urile nu există, şi toate fenomenele acestea au o explicaţie ştiinţifică.

Carolina Chirilescu