Orhei, Milsami e în turul 3

milsami

Ludogorets a suferit cea mai mare rușine în preliminariile Ligii Campionilor. Echipa care a eliminat anul trecut Steaua și care s-a duelat în grupele celei mai tari competiții intercluburi cu Real Madrid și Liverpool a părăsit prematur competiția. Ludogorets, cu Moți și Prepeliță titulari, a fost eliminată rușinos de campioana Republicii Moldova, Milsami Orhei, formație care a câștigat ambele manșe ale dublei, anunță sport.ro

”Ceea ce am făcut noi aseară este unic. E un moment de care eu sunt mândru. Sunt mândru de colegi, de antrenori, de staff, de toată lumea. Am reuşit să impresionăm toată Europa, am văzut că au scris de noi şi pe site-ul UEFA. Şansa aia mică pe care nu ne-au dat-o ei… pe aia am speculat-o”, a spus Romeo Surdu la finalul meciului tur.

Cu Bud titular, Milsami s-a impus astăzi cu 2-1 pe teren propriu, după ce a câștigat și la Razgrad cu scorul de 1-0. Partida a avut o desfașurare incredibilă. Ludogorets a deschis scorul în minutul 25, iar bulgarii păreau în acel moment pe val. Cu toate acestea, Andronic, cu un gol în minutul 27, le-a stricat planurile. Milsami a jucat în zece oameni în ultimul sfert de oră, dar moldovenii au rezistat eroic asalturilor celor de la Ludogorets și au dat lovitura pe un contraatac în minutul 89.

În turul următor, Milsami Orhei va întâlni învingatoarea dintre Crusaders (Irlanda de Nord) și Skenderbeu (Albania). Albanezii au învins în tur cu 4-1.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)