Opt persoane s-au înecat în acest weekend

to drown

Opt cazuri de înec au fost înregistrate la sfârşitul săptămânii trecute pe teritoriul R. Moldova. Două adolescente, de 15 şi 17 ani, din raionul Ungheni s-au înecat în Prut. Cadavrele acestora sunt căutate şi la această oră de către angajaţii Direcţiei situaţii excepţionale Ungheni şi ai Serviciului situaţii de urgenţă al judeţului Iaşi.

În acelaşi raion, un bărbat de 39 de ani din Săghieni, Ungheni, care a plecat la scăldat la iazul din preajma localităţii, a fost înghiţit de apă. Sâmbătă, la Sângerei, un tânăr de 25 de ani s-a înecat într-un iaz, iar la Nisporeni, un bărbat de 40 de ani a murit într-un lac din apropierea satului Marinici.

Alte două cazuri de înec au avut loc în Nistru. În apropierea localităţii Gura Bâcului, şi-a pierdut viaţa o tânără de 22 de ani, iar la Vadul lui Vodă s-a înecat un bărbat de 24 de ani.

În capitală, un bărbat de 36 de ani a plecat la pescuit şi s-a înecat în circumstanţe necunoscute. Incidentul a avut loc pe strada Podgorenilor din sectorul Râşcani. Tot în Chişinău, un tânăr de 29 de ani a fost la un pas de înec după ce, fiind în stare de ebrietate, a intrat într-o piscină. Incidentul a avut loc ieri seară la un hotel din Chişinău.Victima se află în secţia reanimare a Spitalului de Urgenţă din capitală.

În contextul cazurilor de înec înregistrate pe teritoriul R. Moldova, salvatorii atenţionează oamenii să nu mergă la scăldat în locuri neautorizate. Mai mult, este contraindicat scăldatul după consumul băuturilor alcoolice.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)