Oprah Winfrey face un milion de dolari în 30 de secunde

Faptul că show-ul lui Oprah Winfrey este cel mai de succes din lume, că vedeta are bani să-i întoarcă cu lopata şi că milioane de gospodine îi urmează cu sfinţenie sfaturile este incontestabil, dar prezentatoare americană a ajuns să-şi depăşească propriile recorduri.

Pe 25 mai, va avea loc ultimul episod al show-ului lui Oprah Winfrey, costurile de publicitate anunţate sunt impresionante: un milion de dolari pentru 30 de secunde. Emisiunea celebrei prezentatoare de 57 de ani este urmărită în medie de 7 milioane de telespectatori. Pentru ultimul show este estimat un număr record de persoane care vor sta în faţa televizorului, mai ales că producătoarea emisiunii, Leslie Ryan, a anunţat un „adevărat spectacol” şi un „eveniment unic în istoria televiziunii” pentru ultimul episod.

Costurile de publicitate au depăşit astfel preţurile pentru reclamele difuzate în timpul ultimului episod din Lost de anul trecut (900.000$). Încă din noiembrie 2009, Oprah a anunţat că intenţionează să pună capăt acestei emisiuni, atunci când se vor împlini 25 de ani de la prima ediţie. Din 1986, „The Oprah Winfrey Show” a oferit publicului momente memorabile, interviuri de poveste cu invitaţi unul şi unul.

Deşi sfârşeşte acest format, Oprah Winfrey nu va renunţa însă la televiziune, ea urmând să prezinte un nou show pe propriul post TV, „Oprah Winfrey Network”.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău