Olimpicii moldoveni aşteaptă ceremonia de inaugurarea a JO 2010

Cei şapte olimpici moldoveni s-au acomodat deja cu fusul orar din Canada şi aşteaptă cu nerăbdare să intre în concurs. Sportivii moldoveni vor concura în probele de biatlon, schi fond, schi alpin şi sanie.
Lotul Olimpic al Republicii Moldova a fost primit solemn în satul olimpic. Ceremonia a culminat cu arborarea drapelului de stat şi intonarea imnului Republicii Moldova. La festivitate au participat sportivii, antrenorii şi şefii de echipe şi de misiune ai delegaţiei Moldovei.
Alexandra Camenșcic, reprezentanta Moldovei la proba de schi fond, a declarat în exclusivitate pentru JURNAL Sportiv: „Condiţiile sunt bune, dar este prea cald pentru antrenamente. Zăpada este foarte moale, iar pârtia te omoară. După ce închei antrenamentul, sunt foarte obosită. Sper că până pe 15 februarie vremea se va răci. Sunt în formă şi sper că îmi va fi uşor în concurs. Acomodarea cu fusul orar pentru mine personal încă nu este optimă. Adesea, peste zi, acuz stare de somnolenţă, iar noaptea nu pot adormi. Dar până la intrarea în concurs va fi bine”, a spus Camenşcic.
Accesaţi JURNAL Sportiv pentru fotografii inedite de la ceremonia de arborare a drapelului.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)