Olia Tira şi SunStroke Project, supăraţi foc pe Rusia şi Ucraina!

Reprezentanţii Moldovei la Eurovision 2010, SunStroke Project şi Olia Tira, au revenit acasă. Deşi majoritatea delegaţiilor au preferat să ia avionul, artiştii noştri s-au întors cu microbuzul. Şi chiar dacă s-au clasat pe un loc codaş, ei sunt bucuroşi că au avut parte de o asemenea experienţă, că au vizitat capitala Norvegiei şi şi-au făcut relaţii noi.

„Mi-a fost dor de casă, dar şi acolo a fost bine. Ne-am plimbat, am făcut cunoştinţe noi, un lucru bun, cred”, a declarat, pentru Jurnal TV, Olia Tira.

Cântăreţii care au ocupat locul 22 din 25 de ţări se arată şocaţi de faptul că Rusia şi Ucraina nu au acordat niciun punct Moldovei. „Toţi suntem un pic şocaţi, fără dispoziţie. De fapt, astfel de situaţii nu fac decât să ne întărească şi să ne dea mai multe puteri să mergem înainte, să demonstrăm că Moldova e mai bună”. „Totul e clar. Atunci când Rusia şi Ucraina nu acordă niciun punct Moldovei nu este vorba doar de muzică”, crede producătorul artiştilor, Serghei Orlov, făcând aluzie la tensiunile pe plan politic dintre Moldova şi Rusia.

Vlad Vasilcov

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)