„Oglinda magică” care te îmbracă când ţi-e lene

Visul amatoarelor de cumpărături, cărora li se pare incomod să probeze haine într-o cabină strâmtă de magazin, a devenit realitate. Britanicii au pus la punct o „oglindă magică”, care te îmbracă automat în hainele alese de tine, indicându-ţi chiar măsura care ţi se potriveşte.

Ideea de a putea proba zeci de toalete fără ca măcar să te dezbraci a părut inventatorilor, firma britanică „C-InStore”, atrăgătoare pentru a pune la punct dispozitivul. Acesta operează digital, iar rezultatul este îndeajuns de edificator ca produsul să nu mai trebuiască probat, relatează „Daily Mail”.

Dispozitivul, cu un ecran supradimensionat, va intra în probe, în magazine, în două sau trei luni, în Marea Britanie. „Oglinda magică” a fost concepută în aşa fel încât clienţii să meargă în continuare la cumpărături şi să nu-şi comande online cele trebuincioase.

Creatorii dispozitivului spun că acesta este „o unealtă interactivă care are beneficii reale pentru business, reducând timpul de aşteptare pentru clienţi”. Se aşteaptă ca „Oglinda magică” să fie mai ales preferata bărbaţilor, a căror aversiune pentru probat este de notorietate.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)