Obama, acuzat de infidelitate

Preşedintele american Barack Obama şi-ar fi înşelat soţia, Michelle, cu o asistentă personală în vârstă de 35 de ani, potrivit tabloidului american „National Enquirer”, citat de thehollywoodgossip.com.

Ediţia din această săptămână a publicaţiei „National Enquirer” susţine că Barack Obama şi asistenta sa personală, Vera Baker, s-ar fi întâlnit în secret într-un hotel din Washington, iar o înregistrare video demonstrează acest lucru.

Vera Baker, în vârstă de 35 de ani, a făcut parte din echipa lui Barack Obama pe când acesta candida pentru Senatul american, în 2004. Ea a participat la numeroase acţiuni de strângere de fonduri în favoarea actualului preşedinte american. De atunci, cei doi ar fi rămas în relaţii foarte apropiate, afirmă „National Enquirer”.

Deşi Vera Baker a declarat că nu s-a „întâmplat nimic” între ea şi Barack Obama, tabloidul american susţine că tabăra republicană, adversară a preşedintelui american, oferă un milion de dolari oricărei persoane care reuşeşte să aducă dovezi clare despre presupusa infidelitate.

Barack Obama, în vârstă de 48 de ani, şi Michelle Obama, în vârstă de 46 de ani, s-au căsătorit în 1992 şi au împreună două fiice – Malia, născută în 1998, şi Natasha, născută în 2001.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)