Oazu Nantoi: Aş vrea înainte de toate să fie elucidate toate circumstanţele legate de cetăţenia rusească a lui Vladimir Plahotniuc. Este sau nu dl Plahotniuc cetăţean al Federaţiei Ruse?

Comentatorul politic Oazu Nantoi observă că circumstanţele legate de cetăţenia rusă a lui Vladimir Plahotniuc nu au fost elucidate, precum şi condiţiile în care şi-a ridicat ucigaşul Vitalie Proca paşaportul, condamnat la închisoare pe viaţă.

„Aş vrea înainte de toate să fie elucidate toate circumstanţele legate de cetăţenia rusească a lui Vladimir Plahotniuc. Este sau nu dl Plahotniuc cetăţean al Federaţiei Ruse? Au apărut pe internet nişte copii ale unor paşapoarte şi, totodată, un document emis de Întreprinderea de Stat „Registru”, care a precizat că Plahotniuc Vladimir Gheorghevici nu este cetăţean al Republicii Moldova”, a menţionat el.

„Acum nu mai ştiu ce să cred. În spatele unor bârfe se ascund nişte lucruri grave din punct de vedere al legii. De asemenea, nu ştiu în ce circumstanţe numitul Vitalie Proca, fiind condamnat la închisoare pe viaţă, a obţinut paşaport moldovenesc. Eu consider că toate aceste elemente sunt o reflecţie a acestei bătălii obscure, tenebre, ce se dă în jurul aceloraşi Veaceslav Platon, Renato Usatîi şi celor ce stau în spatele lor. Eu nu îl percep pe Renato Usatîi ca persoana independentă. Să fim serioşi, este vorba de o pretinsă politică ce e încurcată rău cu lumea criminală”, a opinat observatorul.

 • Dumitru Rotari

  A venit Vremea ca Natoi sa se retraga din politica. In afara de declaratii fara rost nu am auzit sa faca ceva util.

 • Victoria Plohii

  Oazu singur nu știe dar mănâncă la borș… de parăc în photoshop nu se poate desena un xerox de pașaport rus

  • Silvia Tătaru

   La sigur că are cetățenie moldovenească, apoi tot ăștia spuneau de cetăținea română, apoi de unde s-o aibă și pe ce rusă?

 • Anatol Blanari

  Omul acesta își schimbă partidele mai des decât ciorapiii! Nu cum poți să ai încredere în el, dacă mîine poate face alte declarații?

  • Ianus

   😀😀😀avem siokleji de acestea
   Dar ma uit ca ridurile se scurg deja, la noi in tara toti oamenii pe jumătate reci au drept la replica ?

 • Munteanu Ecaterina

  pe mine mai tare ma intereseaza din ce partid face parte acum domnul Nantoi, deoarece la viata sa a schimbat vreo 10 patide si nici nu mai stii a cui interese le apara acum.