O toamnă cu surprize din partea Companiei Orange Moldova

PROGRES // Cu Internet Acum abonaţii noi primesc timp de 1 an până la 36 GB de trafic gratuit, ca să afle mai multe lucruri interesante în cea mai rapidă reţea din R. Moldova, deja de 42 Mbps

După o vară lungă, compania Orange Moldova vine cu  noi oferte şi surprize pentru clienţii săi fideli şi cei noi. Astfel, serviciile Prepay, Abonament şi Internet Acum se schimbă mai mult cu Orange, începând din toamna anului curent. Noile oferte le veţi putea descoperi cu prietenii şi cu cei dragi. Pentru abonaţii Prepay, Orange oferă 1000 de lei gratuit, la conectare, dublu trafic cu Pachetele Multimedia, seturi de telefoane pentru fiecare. La Abonament există 1000 de minute şi 1000 MB sau Număr Favorit internaţional, la conectare, opţiuni noi la preţ promoţional pentru toţi, noi modele de telefoane cu beneficii suplimentare. De asemenea, veţi putea accesa Internet Acum până la 36 GB gratuit, timp de un an de zile şi cumpăra un laptop cu modem 3G încorporat cu 1900 de lei reducere.

Directorul de marketing, Michael Faure, prezent la conferinţa de presă a menţionat faptul că la oferta de toamnă s-a lucrat mult şi totul s-a făcut atât pentru clienţii existenţi, cât şi pentru cei noi. El crede că familia se va mări în urma ofertelor noi oferite de Orange Moldova. Astfel, cele peste două milioane de abonaţi la Orange vor beneficia de oferte avantajoase la serviciile  de telefonie mobilă şi internet, care se referă şi la clienţii noi.

„Pentru abonaţii PrePay, Orange oferă 1000 lei credit gratuit, la conectare cu mai multe posibilităţi de distracţie. La conectare, fiecare primeşte 1000 de lei credit gratuit pentru apeluri şi Internet Mobil, din prima zi pe un an întreg. În plus pachetul dat include şi un cadou – un CD cu hiturile Eurovision Moldova 2011, inclusiv piesa Zdob şi Zdub „So lucky”, a comunicat în cadrul conferinţei de presă, Diana Midari, lider Grup Oferte Mobile.

Potrivit liderului Grup Oferte Mobile, clienţii Orange vor avea dublu trafic cu Pachetele Multimedia şi mai multe posibilităţi pentru distracţie au şi cei care sunt deja abonaţi la PrePay. Acum, la alegerea Pachetelor Multimedia, clienţii primesc de 2 ori mai mult trafic la acelaşi preţ. De exemplu, pentru pachetul de 180 MB la preţul de 50 de lei, clientul va primi acum 360 MB trafic.

Oferta de telefoane mobile

O altă ofertă este cea de seturi de telefoane pentru fiecare La PrePay. Aici puteţi găsi seturi de telefoane pentru toate vârstele, care de asemenea oferă mai mult.

Totul inclus pentru cei care preferă să navigheze pe Internet de pe telefonul mobil: telefon 3G, pachet PrePay cu 40 lei credit şi gratuit timp de 1 an; 1000 de lei credit pentru apeluri şi Internet, 1200 MB pentru odnoklassniki şi facebook şi apeluri video în reţea.

Un telefon special este cel Orange Senior pentru bunicii dragi

Orange Senior este un cadou util pentru bunicii dragi. Setul conţine un telefon cu funcţii simple şi uşor de folosit, cu butoane şi cifre mari, sunet tare, lanternă, radio şi alarmă, plus număr PrePay şi 500 de lei credit pentru apeluri în reţea. Cei care îşi doresc un telefon practic şi durabil pot alege pachetul care include telefon Nokia 1616 şi număr PrePay cu 40 de lei credit.

Număr favorit internaţional la Abonament

Generoase posibilităţi au şi clienţii la Abonament. Aceştia vor beneficia de1000 minute şi 1000 MB sau Număr Favorit Internaţional din 23 august curent, la conectare la Abonament, clienţii noi pot alege una din cele două oferte noi, pentru a fi mai aproape de prietenii din republică sau de rudele de peste hotare. Astfel, cu abonament Pantera sau Delfin, de la 80 lei, clienţii noi pot alege să beneficieze timp de 1 an de 1000  minute în reţea şi 1000 MB trafic Internet sau de apeluri gratuite, câte 20 de minute lunar, cu un Număr Favorit Internaţional.

Noii abonaţi Delfin 50 sau Fluture pot să opteze între 480 minute în reţea şi 480 MB pe un an sau Număr Favorit Internaţional câte 10 minute lunar.

Opţiuni noi la preţ promoţional, cei care deja sunt conectaţi la Abonament se pot bucura de plăcerea comunicării cu prietenii, beneficiind de noile opţiuni:

opţiune pentru Internet mobil
85 minute în reţea şi 85 MB trafic Internet 30 lei/lună
Număr Favorit Internaţional 20 minute 25 lei/lună

Telefoane şi beneficii suplimentare pentru toţi la Abonament.

La fel la serviciul dat Orange a pregătit şi o ofertă de telefoane în rate, potrivite pentru navigare pe Internet, care includ şi trafic gratuit. Cele trei modele noi sunt disponibile pentru toate vârstele şi interesele:

sunet clar în timpul conversaţiilor cu Orange Atlanta. Telefonul 3G Orange Atlanta, cu HD Voice încorporat cu apel video. Calitatea perfectă a conversaţiilor, fără bruiaje şi zgomote de fundal, o aveţi atunci când ambii interlocutori folosesc astfel de telefoane. Telefonul Orange Atlanta este disponibil cu 50 lei/lună şi oferă în plus o oră Live TV gratuit şi 50 MB gratuit lunar. Avansul iniţial este de doar 299 lei.

Telefonul Orange Stockholm este recomandat tinerilor. Aparatul este disponibil în rate cu 50 lei/lună, fiind cel mai accesibil smartphone pe platforma android cu ecran tactil. În plus, fiecare telefon include 100 MB trafic gratuit în fiecare lună, timp de 12 luni. Avansul iniţial este de 799 lei.

La abonament, pentru bunicii dragi puteţi achiziţiona telefonul Orange Senior. Simplu, cu taste şi litere mari, este disponibil cu 25 lei/lună. Fiecare telefon include 300 de minute gratuite pentru 12 luni. Avansul iniţial este de 299 lei. Prin intermediul acestei oferte, care presupune crearea unor facilităţi de comunicare persoanelor în vârstă, Orange îşi reconfirmă statutul său de companie social responsabilă.

Aceste oferte sunt disponibile şi în magazinul web Orange, unde pot fi găsite şi alte oferte interesante.

La fel, continuă ofertele PrePay Magic Zone şi primul apel gratuit dimineaţa, de la ora 6.00 la 12.00. Cu PrePay Magic Zone, ca prin magie, preţurile la apeluri scad în toată ţara, cu până la 99%. Astfel, clienţii pot comunica mai mult cu toţi cei din reţeaua Orange.

Cea mai rapidă reţea de Internet din Moldova

Dorian Postevca, manager Internet, a comunicat că „La începutul acestui an şcolar clienţii serviciului Internet acum disponibil în cea mai rapidă reţea 3G+ din Moldova. Noilor clienţii care se vor conecta până la sfârşitul lunii noiembrie curent Orange le oferă până la 36 GB de trafic gratuit timp de un an de zile. Acest trafic va fi disponibil 12 luni, iar volumul de trafic va creşte din ce în ce mai mult”.

Internetul este locul unde poţi să descoperi mereu ceva interesant. De aceea, cu Internet Acum abonaţii noi primesc timp de 1 an până la 36 GB de trafic gratuit, ca să afle mai multe lucruri interesante în cea mai rapidă reţea din Moldova, deja de 42 Mbps. Pe măsura trecerii timpului, fiecare primeşte mai mult trafic gratuit în fiecare lună, iar apoi continuă să primească trafic de fidelitate.

Pentru abonaţii Internet Acum de la 150 lei existenţi această ofertă este valabilă pentru o plată unică de 100 de lei.

Dorian Postevca a mai spus că mobilitatea este foarte importantă pentru Orange, de aceea Orange continuă să ofere un laptop, conectat cu modem 3G încorporat La conectare la Internet Acum. Laptopurile Acer D255 şi ZTE V60 cu modem 3G încorporat pot fi achiziţionate la preţ promoţional de 4499 lei şi, respectiv, 2999 de lei. Acestea sunt disponibile şi cu abonament de 1GB la 100 de lei pe lună. Ambele modele posedă cele mai bune caracteristici şi cel mai avantajos preţ din RM. „Pentru clienţii noştri care au nevoie de viteză avem două modeme la 21 de MB şi starul nostru – modemul de 42 de MB, începând cu 299 de lei pentru cel de 21 MB şi 499 de lei pentru modelul 42 de MB”, a spus Postevca.

Sărbătoarea se schimbă cu Orange Moldova

Surprizele continuă şi cu un foc inedit de artificii, oferit cu ocazia celor 20 de ani de independenţă pentru toţi locuitorii Moldovei. Astfel, pe 27 august curent, de Ziua Independenţei, Compania Orange Moldova invită toţi cetăţenii RM la un foc de artificii spectaculos la Chişinău.

„Orange Moldova este o companie social responsabilă, care vine mereu cu surprize şi cadouri. De data aceasta surpriza va fi focul de artificii prezentat la 20 de ani de independenţă în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, la ora 22.00, unde vă aşteptăm cu drag”, a comunicat Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova. Focul de artificii va fi însoţit de muzică printre care şi o variantă a faimoasei „Ciocârlii”.

Victoria BĂLAN

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)