O tânără a fost strangulată cu fularul propriu în scara unui bloc locativ din capitală

Caz şocant la Chişinău. O tânără cu vârsta între 20 şi 25 de ani a fost găsită moartă pe platforma scării etajului trei al blocului nr. 47/2 din bulevardul Dacia. Conform examinării medico-legale, decesul a survenit în urma asfixierii mecanice prin strangulare.
Potrivit angajaţilor Procuraturii sectorului Botanica, incidentul a avut loc aproximativ la ora 17.30, iar cadavrul fetei prezintă forme vizibile de moarte violentă. Fata era legată cu fularul în jurul gâtului şi dezbrăcată de lenjeria intimă.
Aceştia presupun că tânăra se întorcea de la magazin, pentru că  avea la ea o sacoşă cu pâine. Expertiza medico-legală a constatat faptul că decesul a survenit în urma asfixierii prin strangulare cu fularul fetei.
Organele abilitate nu au reuşit să identifice cadavrul şi solicită ajutorul cetăţenilor. Tânăra are înălţimea de 1, 62 m, constituţia medie şi greutatea aproximativ 65 kilograme, părul puţin ondulat, de culoare neagră, cu lungimea de până la 30 de centimetri, ochii căprui închis; la buza superioară, pe dreapta, are o cicatrice mică.
Tânăra era îmbrăcată într-un pardesiu de culoare bleu-marin şi un fular de aceeaşi nuanţă, un pulover alb-negru cu mâneci scurte, o bluză de culoare neagră, încălţată în cizme din piele de culoare albastru-deschis.
Procuratura roagă persoanele care deţin careva informaţii sau au recunoscut cadavrul să informeze poliţia la tel.: 902; 521100; 550090.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)