O seară relaxantă împreună cu iubitul

Ne dorim de multe ori să găsim timp pentru a petrece o seară perfectă împreună cu persoana dragă şi atunci când se întâmplă asta am vrea ca ceea ce pregătim să fie de cea mai bună calitate.

Secretul constă în alegerea unor ingrediente foarte simple care te vor ajuta să creezi o atmosferă relaxantă. Nu ai nevoie de lucruri preţioase, poţi folosi ce ai la îndemână. Atmosfera e primul detaliu de luat în calcul. Dacă încă e lumină afară, trage draperiile, aprinde o veioză şi aruncă peste ea o cămaşă colorată pastel pentru a obţine efectul de penumbră. Caută un film bun pe care încă nu aţi apucat să îl vedeţi. Cu cele câteva fructe pe care le ai în casă, poţi face un cocktail delicios.

Ceea ce îl va cuceri definitiv sunt chipsurile lui favorite, Chio Chips. Le poţi alege fără griji, pentru că odată cu eliminarea conservanţilor, coloranţilor artificiali şi potenţiatorilor de aromă artificiali din reţeta de fabricaţie, chipsurile din cartofi Chio sunt mult mai aproape de natură. Astfel, produsele Chio Chips au devenit unicele de pe piaţa chipsurilor produse în Moldova care nu folosesc glutamatul de sodiu, potenţiatorul de gust artificial atât de răspândit în industria alimentară, acesta fiind înlocuit de drojdia de bere, un ingredient natural. Totodată, coloranţii artificiali şi conservanţii au fost înlocuiţi cu variante naturale precum boia de ardei şi sare.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)